Ίσσαρης Κωστας

Ίσσαρης Κωστας

Περιφερειακή ενότητα Άνδρου

Βιογραφικό

Ο Κώστας Ίσσαρης γεννήθηκε το 1974 στην Άνδρο και κατάγεται από αγροτική οικογένεια.
Ζει μόνιμα στην Άνδρος και είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Κολοκυθά, υπάλληλο ΟΤΕ, και έχουν τρία παιδιά τον Δημήτρη την Θεοδώρα Μαργαρίτα και τον Ευγένιο.
Υπηρετεί στα Σώματα Ασφαλείας από το 2000 και συγκεκριμένα στο Πυροσβεστικό Σώμα και στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο της Άνδρου, με τον βαθμό του Αρχιπυροσβέστη. Εκτός από την υπηρεσία του στο Πυροσβεστικό Σώμα, ο Κώστας Ίσσαρης ασχολείται επίσης με τον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα με την μελισσοκομία.
Σημαντικό ρόλο στη ζωή του έχει και η βυζαντική μουσική, όπου διακονεί το ψαλτήρι στην περιοχή Απροβάτου.
Υπηρέτησε στον α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης ως δημοτικός σύμβουλος, δύο χρόνια ως Αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Υδρούσας την περίοδο 2006- 2010.
Από το 2010 έως και το 2014 συμμετείχε στο θεσμό της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου στη συνέχεια υπηρέτησα στον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης ως περιφερειακός σύμβουλος Άνδρου την περίοδο 2010-2014

Πολιτικό Μήνυμα

Πάντα δυνατά τώπιστευοντι. κατά Μάρκον (θ'23)

Μετά από πέντε χρόνια, αποφάσισα να συστρατευθώ στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Μανώλη Γλυνού με καταγωγή από την Άνδρο, με γνώμονα την κοινή συμπόρευση για την ανάπτυξη των νησιών που απαρτίζουν την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Τρίπης Νίκος

Τρίπης Νίκος

Περιφερειακή ενότητα Ρόδου- Τήλου- Σύμης- Χάλκης- Μεγίστης
Μακρυωνίτης Τζώρτζης

Μακρυωνίτης Τζώρτζης

Περιφερειακή ενότητα Σύρου
Γρυπάρης Δημήτρης

Γρυπάρης Δημήτρης

Σύρου
Παπατσή Λίνα

Παπατσή Λίνα

Περιφερειακή ενότητα Ρόδου- Τήλου- Σύμης- Χάλκης- Μεγίστης