Βενετοκλή Νατάσα

Βενετοκλή Νατάσα

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης

Βιογραφικό

Η Νατάσα Βενετοκλη γεννήθηκε και κατοικεί στη Ρόδο. Είναι έγγαμη μητέρα δύο παιδιών και κόρη του Αειμνήστου τέως Δημάρχου Ροδίων Δημητρίου Βενετοκλή.

Σπούδασε επί σειρά ετών. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών κλάδος «Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων» του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απόφοιτη του Κολλεγίου “Valgreuse” στην Λωζάνη Ελβετίας όπως και του Ελληνικού Κέντρου Παραγωγικότητας, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων. Παράλληλα κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών (Msc) στην <Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση> από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου – Κύπρος.

Εργάστηκε επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα τόσο ως Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, όσο και του Δωδεκανησιακού Οργανισμού Τουρισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου. Παράλληλα ως Ιδιοκτήτρια Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων και Οργάνωσης Συνεδρίων συνεργάστηκε με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Έχει διατελέσει Διευθύντρια πολιτικού γραφείου Υφυπουργού εξωτερικών. Σήμερα εργάζεται στο Δήμο Ρόδου, στο Γραφείο Δημοσίων , Διεθνών Σχέσεων. Διετέλεσε Προϊσταμένη Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Τουρισμού.

Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνορθόδοξου Κοινότητας ως εκπρόσωπος των ιδρυτών της οικογένειας των Βενετοκλέων. Επίσης είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Χωρίς Σύνορα.

Διετέλεσε Νομαρχιακή Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δωδεκανήσου  με τον συνδυασμό του Δρόσου Ταυλάριου. Έχει διατελέσει εκλεγμένο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΔ με πρόεδρο τον Ηλία Κωτιάδη

Από τα εφηβικά της χρόνια ανέπτυξε πολιτική δράση ως Μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1981  (ΜΑ.ΚΙ – ΟΝΝΕΔ- ΔΑΠ-Ν.Δ) ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. στη Δωδεκάνησο.

Πολιτικό μήνυμα

Η κοινή μας προσπάθεια υπερβαίνει κομματικούς διαχωρισμούς διότι έχει ως μόνο στόχο να εκφράσει το σύνολο των κοινωνικών, οικονομικών και αυτοδιοικητικών  δυνάμεων του τόπου. Το ήθος, η αξιοπρέπεια και η οικογενειακή παράδοση που συνοδεύουν την πορεία της Νατάσας Βενετοκλή στα κοινά, αποτελούν εγγύηση για την καθοριστική συμβολή της στον αγώνα μας.

Μας τιμά ιδιαίτερα η αποφασιστικότητα και το ουσιαστικό πνεύμα συνεργασίας που επιδεικνύει η Νατάσα Βενετοκλή, κόρη του αειμνήστου Δημάρχου Ροδίων Δημητρίου Βενετοκλή, με την ένταξή της στην Παράταξή μας.

Παραβλέποντας τις όποιες διαφορετικές κομματικές καταβολές,  έθεσε ως προτεραιότητα την συνεργασία για ένα καλύτερο μέλλον ευημερίας για όλους τους νησιώτες και τα παιδιά μας. Η παρουσία της Νατάσας Βενετοκλή αναβαθμίζει την τοπική πολιτική σκηνή.

Προίκα της αποτελεί η επιστημονική κατάρτιση, η κοινωνική της ευαισθησία και δράση καθώς και η πολυετής εργασιακή της εμπειρία σε θέματα διεθνών σχέσεων και προβολής. Καλώς ήρθες στη “Συμμαχία” Νατάσα και καλή επιτυχία!

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Λενούδια Μυρσίνη

Λενούδια Μυρσίνη

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης
Σταυλάς Κώστας

Σταυλάς Κώστας

Περιφερειακή ενότητα Καλύμνου- Λέρου- Πάτμου- Λειψών- Αστυπάλαιας
Μωραΐτης Ραφαήλ

Μωραΐτης Ραφαήλ

Τήνου
Φρούντζας Σταύρος

Φρούντζας Σταύρος

Κω- Νισύρου