Δαμίγου Φλώρα

Δαμίγου Φλώρα

Θήρας-Θηρασιάς-Ίου-Φολέγανδρου

Βιογραφικό

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Σαντορίνη. Από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα στο νησί. Σπούδασε λογιστικά και γραμματέας εμπορικού κύκλου. Εργάστηκε σε λογιστήρια και μεγάλες εταιρείες για αρκετά χρόνια.

Στη συνέχεια και μέχρι σήμερα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση ενοικιαζόμενων καταλυμάτων. Εχει μια κόρη 11 ετών.

Πολιτικό μήνυμα

Ως ενεργή πολίτης του νησιού μου και θέλοντας να κάνω ό,τι καλύτερο γι’ αυτό, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, πιο ενεργά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Σαντορίνη είναι οι υποδομές που δεν βελτιώνονται και καθυστερούν την εξέλιξή της. Δυστυχώς οι προηγούμενες περιφερειακές αρχές δεν έδωσαν έμφαση στα μεγάλα ζητήματα που ταλανίζουν το νησί μας, με αποτέλεσμα η Σαντορίνη να αντιμετωπίζει σήμερα σοβαρά προβλήματα υποδομών, στο οδικό δίκτυο, στο λιμάνι, σε χωριά που έχουν υποστεί ζημιές από κατολισθήσεις βράχων και επιπλέον η έλλειψη οργάνωσης είναι φανερή σε πολλούς βασικούς τομείς της καθημερινότητας.

Στόχος είναι να αναδείξουμε την Σαντορίνη που αγαπήσαμε και αγαπάμε! Και να κάνουμε την καθημερινότητα των πολιτών όσο γίνεται καλύτερη όχι μόνο στη Σαντορίνη αλλά και στην Σίκινο, στην Ανάφη, στην Φολέγανδρο και στην Ιο μας, που ενώ βρισκόμαστε στο 2019 , τα νησιά αυτά παραμένουν παραμελημένα κι ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζουν ουσιώδη προβλήματα εξαιτίας της ανεπαρκούς κάλυψης ακτοπλοϊκών δρομολογίων και της πλημμελούς ιατρικής φροντίδας των κατοίκων, λόγω των κενών θέσεων στις δομές υγείας!

Αποφάσισα να πορευτώ μαζί με τον κ. Μανώλη Γλυνό σε αυτές τις εκλογές, γιατί πάνω από όλα μας έδειξε ότι νοιάζεται για τον άνθρωπο και για την καθημερινότητά του, και με όραμα ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, θέλω να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, πολεμώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και διεκδικώντας όλα όσα δικαιούμαστε!!!

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Τυροβολά Καραΐσκου Βασιλεία

Τυροβολά Καραΐσκου Βασιλεία

Τήνου
Λενούδια Μυρσίνη

Λενούδια Μυρσίνη

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης
Λυριστής Μηνάς

Λυριστής Μηνάς

Μυκόνου
Χρήστου Καλλιόπη (Πόπη)

Χρήστου Καλλιόπη (Πόπη)

Περιφερειακή ενότητα Ρόδου- Τήλου- Σύμης- Χάλκης- Μεγίστης