Ζανεττούλλη Στεργούλα (Λίτσα)

Ζανεττούλλη Στεργούλα (Λίτσα)

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο και κατάγεται από το  Ασκληπιειό. Κόρη του αείμνηστου Οδοντιάτρου Μανόλη Ζανεττούλλη. Μεγάλωσε στον Αρχάγγελο όπου πέρασε και τα μαθητικά της χρόνια.

Σπούδασε στην  Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης  Πολιτικός Μηχανικός.

Εργάζεται στον Δήμο Ρόδου είναι εν ενεργεία Προϊσταμένη του Τμήματος Κτηριακών Έργων και Κοινόχρηστων Χώρων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών.

Επίσης εργάστηκε στο Δήμο Αφάντου ως Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και στέλεχος Τεχνικών Υπηρεσιών στον Δήμο Καισαριανής και στο Δήμο Ροδίων.

Διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής στο Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εκπροσώπησε το ΤΕΕ Δωδ/σου σε συμβούλια, επιτροπές και σε ομάδες εργασίας.

Επίσης διετέλεσε μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Προσωπικού ΟΤΑ Νομού Δωδ/σου με απόφαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Είναι παντρεμένη με τον Ιατρό Παθολόγο Θεοδόση Μπακαρή και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Πολιτικό μήνυμα

«Στην Αυτοδιοίκηση δεν έχει για μένα τόσο μεγάλη αξία το τι λες, αλλά το τι ΚΆΝΕΙΣ για τους πολίτες»

Μετά από μία παρουσία 28 χρόνων στην Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού, το κάλεσμα του Μανώλη Γλυνού και των συνεργατών του με έκανε να συστρατευθώ για να προσφέρω αυτά που μπορώ με τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου σε όλο το Νησιωτικό σύμπλεγμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη Ρόδο ιδιαίτερα.

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Σοφός Νίκος

Σοφός Νίκος

Κω- Νισύρου
Ίσσαρης Κωστας

Ίσσαρης Κωστας

Περιφερειακή ενότητα Άνδρου
Κουφού Γιάννης

Κουφού Γιάννης

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης
Μωραΐτης Ραφαήλ

Μωραΐτης Ραφαήλ

Τήνου