Καισαρίτη Φλώρα

Καισαρίτη Φλώρα

Μήλου-Κίμωλος-Σέριφος-Σίφνος

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και μεγάλωσε στη Μήλο. Σπούδασε στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών και αρκετά χρόνια ασχολήθηκε με το αντικείμενο των σπουδών της. Έπειτα εργάστηκε ως υπεύθυνη τουριστικών καταστημάτων στο νησί της Μήλου. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την οικονομία του διαμοιρασμού στον τουριστικό τομέα. Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή Ηλία Τουντόπουλο από το 1989 κι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τον Βαγγέλη.

Πολιτικό μήνυμα

Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με έντονο το στοιχείο της πολιτικοποίησης και των κοινωνικών και εργατικών αγώνων της μεταπολίτευσης, αφού ο πατέρας μου o Βαγγέλης Καισαρίτης υπήρξε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μήλου, νομαρχιακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Κοινότητας της Πλάκας. Είμαι μητέρα ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες, κάτι που με έκανε να αλλάξω τους στόχους της ζωής μου, αλλά με έμαθε να αγωνίζομαι κόντρα στα δεδομένα. Για το λόγο αυτό το 1997 μετοίκησα στην Αθήνα με την οικογένειά μου, με στόχο να λάβει ο Βαγγέλης την κατάλληλη ειδική αγωγή για την ανάπτυξή του. Ασχολήθηκα έτσι, ενεργά στους συλλόγους γονέων των ειδικών αλλά και των γενικών σχολείων που φοιτούσαν τα παιδιά μου.

Η απόφαση να λάβω μέρος στις περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Μανώλη Γλυνού “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” οφείλεται τόσο στα βιώματά μου, όσο και στην ανάγκη που ένιωσα για συστράτευση στον αγώνα των συμπατριωτών μου για ισόρροπη και αειφόρο ανάπτυξη των νησιών βασισμένη σε έργα υποδομών, με χωροταξικό σχεδιασμό, με σεβασμό στο περιβάλλον, στους φυσικούς πόρους, στην πολιτιστική μας κληρονομιά που θα έχει στο επίκεντρο τους συμπατριώτες μου και τις ανάγκες τους

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Παναγάκη Μαριαλένα

Παναγάκη Μαριαλένα

Πάρου
Δαμίγου Φλώρα

Δαμίγου Φλώρα

Θήρας-Θηρασιάς-Ίου-Φολέγανδρου
Ηλιάκης Πέτρος

Ηλιάκης Πέτρος

Περιφερειακή ενότητα Μήλου- Κίμωλος- Σέριφος- Σίφνος
Σπύρου Μπενέτος

Σπύρου Μπενέτος

Καλύμνου-Λέρου-Πάτμου-Λειψών-Αστυπάλαιας