Κασσιώτη Διονυσία

Κασσιώτη Διονυσία

Κω- Νισύρου

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Γερμανία, ζω και δραστηριοποιούμαι στο νησί της Κω.

Αποφοίτησα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών -Τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Ακολούθησα  μεταπτυχιακές  σπουδές στην Εκπαίδευση στο  Ελληνικό   Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Μιλώ καλά  την Αγγλική γλώσσα.

Η  επαγγελματική μου ενασχόληση μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου ήταν ως καθηγήτρια Οικονομικών στο οικοδιδασκαλείο που διατηρούσα στην Κω μέχρι και το έτος 2005, καθώς και ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός στα δημόσια ΙΕΚ ΚΩ. Από το 2005 μέχρι και σήμερα είμαι μόνιμη υπάλληλος στον Δήμο Κω και Προϊσταμένη στο Τμήμα Συγκοινωνιών του Δήμου και υπεύθυνη του Δήμου για τα προγράμματα Διά βίου μάθησης.

Στα φοιτητικά μου χρόνια συμμετείχα  ενεργά στο φοιτητικό κίνημα, μέχρι και σήμερα είμαι μέλος της ΟΜ  ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ και της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Δωδεκανήσου .

Έχω ενεργή συμμετοχή στα κοινά και συγκεκριμένα:

  1. Επί δεκαετίας συμμετείχα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυλίου Κω "ο Απελλής".
  2. Διετέλεσα Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Δικαίου
  3. Σήμερα είμαι Γραμματέας στο Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμου Κω.

Συμμετείχα επίσης με τον συνδυασμό «Δημοκρατική Πρωτοβουλία» στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΟΤΑ Νομού Δωδεκανήσου.

Ενδιαφέροντα: φιλοζωική δράση, ενασχόληση με τον αθλητισμό, διάβασμα.

Πολιτικό μήνυμα

Στους δύσκολους καιρούς μέσα στους οποίους πορευόμαστε, είναι επιτακτική η αναγκαιότητα να παραμείνουμε ενωμένοι, να περιφρουρούμε συλλογικά δικαιώματα και κατακτήσεις και να προβάλουμε τα εργασιακά μας συμφέροντα, από όποια θέση και αν υπηρετούμε, να παλεύουμε από κοινού και να στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες.

 

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Πάπιτση Χρηστιάννα

Πάπιτση Χρηστιάννα

Σύρου
Γουρζή Λητώ

Γουρζή Λητώ

Νάξου-Αμοργού-Δονούσας-Σχοινούσας-Κουφονησίων-Ηρακλειά
Ίσσαρης Κωστας

Ίσσαρης Κωστας

Περιφερειακή ενότητα Άνδρου
Παγκάς Μίλτος

Παγκάς Μίλτος

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης