Κεφαλιανού Χρυσούλα

Κεφαλιανού Χρυσούλα

Κω-Νισύρου

Βιογραφικό

H Χρυσοκώνα (Χρυσούλα) Κεφαλιανού, γεννημένη το 1976, ζει και εργάζεται στην Κω. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και έχουν δύο παιδιά, τον Παύλο και την Σέβη.

Εργάζεται επί σειρά ετών στις οικογενειακές επιχειρήσεις που διατηρούν στην Κω στον τουριστικό κλάδο από το 1990, ως υπεύθυνη για το προσωπικό, την οργάνωση και την διοίκηση.

Είναι μέλος του Δ.Σ και Ταμίας του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Κω από το 2013 μέχρι σήμερα και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Δωδεκανήσου «ΕΣΤΙΑ» από το 2016 μέχρι και σήμερα.

Πολιτικό μήνυμα

Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Μανώλη Γλυνού, ενός ανθρώπου με όραμα, σχέδιο και πίστη για την ανάπτυξη των νησιών μας αλλά και με σεβασμό για τον συνάνθρωπο. Γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα στον τομέα του τουρισμού και τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θεώρησα χρέος μου να ενώσω τις δυνάμεις μου με μια ελπιδοφόρα κίνηση πολιτών για την αναβάθμιση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τον τόπο μας, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αποτυχίας. Σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πολεμήσουμε όλοι μαζί τις κατεστημένες αντιλήψεις και την οκνηρία. Έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Παπατσή Λίνα

Παπατσή Λίνα

Περιφερειακή ενότητα Ρόδου- Τήλου- Σύμης- Χάλκης- Μεγίστης
Χαροκόπος Γιάννης

Χαροκόπος Γιάννης

Περιφερειακή ενότητα Καρπάθου- Κάσου
Τρικοίλης Μιχάλης

Τρικοίλης Μιχάλης

Καλύμνου-Λέρου-Πάτμου-Λειψών-Αστυπάλαιας
Σαλαμαστράκη Αναστασία

Σαλαμαστράκη Αναστασία

Περιφερειακή ενότητα Ρόδου- Τήλου- Σύμης- Χάλκης- Μεγίστης