Κοντού Μαρουλία

Κοντού Μαρουλία

Πάρου

Βιογραφικό

Η Μαρουλία Κοντού γεννήθηκε στον Πειραιά. Κατάγεται από την Πάρο και την Σαντορίνη.

Είναιπαντρεμένη με τον Γιώργο Καβάλλη, είναι μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί μόνιμα στην Πάρο.

  • ΠΤΥΧΙΑ

Σπούδασε πιάνο και Ανώτερα Θεωρητικά της μουσικής στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Διπλώματος Πιάνου, Πτυχίου Αρμονίας, Αντίστιξης και Φυγής.Επίσης είναι  μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διευθυντών Χορωδιών  Ελλάδος. Από το 2015 είναι ιδρύτρια και καλλιτεχνική  διευθύντρια του Ωδείου «Μυθωδία» στην Πάρο.

  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Έχει παρακολουθήσει παιδαγωγικά σεμινάρια καθώς και σεμινάρια διδασκαλίας πιάνου, διεύθυνσης χορωδίας και ορχήστρας  καθώς και  το Σύστημα Orff  στο  MozarteumUniversityofSaltzburgAustria.

  • ΕΡΓΑΣΙΑ

Εργάστηκε  στην Σχολή Μουσικής του Δήμου Πάρου από το 1998 έως το 2015. Δίδαξε πιάνο, θεωρητικά, μουσικοκινητική αγωγήκαι διεύθυνε με μεγάλη επιτυχία  την παιδική Χορωδία  της Σχολής και το φωνητικό σύνολο ενηλίκων.

  • ΒΡΑΒΕΙΑ

Χορωδιακά σχήματα και μαθητές της έχουν επανειλημμένως βραβευτεί  με  πρώτο βραβείο και χρυσό μετάλλιο σε  Πανελλήνιους Μουσικούς  Διαγωνισμούς. Η ίδια καλείται και ως μέλος σε κριτικές επιτροπές μουσικών διαγωνισμών.

  • ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της κλασσικής και έντεχνης μουσικής καθώς επίσης με την «Ορχήστρα των Κυκλάδων» και με την «UndergroundYouthOrchestra». Έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ και συναυλίες όχι μόνο  στην Πάρο αλλά και στην Σαντορίνη,Αντίπαρο,Κάρυστο, Αθήνα,Θεσσαλονίκη,  Νάουσα Ημαθίας, Άμφισσα, Ιτέα, και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

  • ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Έκανε την εμφάνιση της στην δισκογραφία τον Οκτώβριο του 2018 με συμμετοχή της χορωδίας της σε δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος.

Έχει συνθέσει χορωδιακή μουσική,  μουσική για ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με Πανεπιστήμιο του εξωτερικού και μουσική  για παιδικές παραστάσεις.

  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ - ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Έχει συνεχή δράση και δυναμική παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα  της Πάρου  και Αντιπάρου διοργανώνοντας φεστιβάλ  και συναυλίες σε συνεργασία με πολιτιστικούς  συλλόγους, την Κ.Α. Εφορία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, τον Δήμο της Πάρου, τον Δήμο  της Αντιπάρου και άλλους φορείς.

Πολλές από αυτές τις συναυλίες έχουν   φιλανθρωπικό χαρακτήρα όπως για την ενίσχυση του Γηροκομείου Πάρου, του Κέντρου Α.Μ.Ε.Α.Ι, του Συλλόγου για την περίθαλψη άγριων ζώων και πτηνών «Αλκυόνη», για την συλλογή τροφίμων για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες  κ.α.

Πολιτικό μήνυμα

Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Μανώλη Γλυνού για να συμπορευτώ με την παράταξη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”. Σε μια περίοδο που ο πολιτισμός βιώνει την δική του κρίση, δεν θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ σε αυτό το κάλεσμα ευθύνης. Ο άνθρωπος Μανώλης Γλυνός είναι η εγγύηση ότι με συνεργασία και συνέργεια, με όραμα και σχέδιο, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για τα νησιά μας και στον τομέα του πολιτισμού

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Βενετοκλή Νατάσα

Βενετοκλή Νατάσα

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης
Παυλίδη Σοφία

Παυλίδη Σοφία

Περιφερειακή ενότητα Ρόδου- Τήλου- Σύμης- Χάλκης- Μεγίστης
Κουλλιά Υπαπαντή

Κουλλιά Υπαπαντή

Καλύμνου-Λέρου-Πάτμου-Λειψών-Αστυπάλαιας
Μωραΐτης Ραφαήλ

Μωραΐτης Ραφαήλ

Τήνου