Κουβάς Κώστας

Κουβάς Κώστας

Καλύμνου-Λέρου-Πάτμου-Λειψών-Αστυπάλαιας

Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Κουβάς γεννήθηκε το 1967. Απoφοίτησε από την  Σχολή Ηλεκτρολόγων, τον κέρδισε όμως η θάλασσα. Το 1988, ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία ως εκπαιδευτής αυτοδυτών. Ταξίδεψε τον κόσμο και εργάστηκε με αντικείμενο τις Υποβρύχιες  εργασίες για αρκετά χρόνια, μέχρι που το 1992 αποφάσισε να επιστρέψει στην Λέρο και να δημιουργήσει με πάθος επιχειρήσεις εστίασης. Το 2000, πίστεψε στις δυνατότητες της Λέρου, και δημιούργησε Σχολή Κατάδυσης στο νησί του.

Η αγάπη του για την Λέρο τον ώθησε να εμπλακεί στους πιο δημιουργικούς και εναλλακτικούς φορείς του νησιού.

Ο Κώστας Κουβάς είναι ιδρυτικό μέλος και εξακολουθεί μετά από σχεδόν 2 δεκαετίες να είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΣΠΕ Λέρου και του Ναυτικού Ομίλου.

Πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθεστιατόρων της Λέρου, σύμβουλος στο Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου , μέλος του Δικτύου Αλληλεγγύης, και με ενεργή συμμετοχή σε πολλούς φορείς της Δωδεκανήσου, ο Κώστας Κουβάς είναι πάντα ο άνθρωπος που παλεύει για την ανάπτυξη του τόπου. Έχει καταθέσει μελέτες και προτάσεις που αφορούν το σύμπλεγμα των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με εξαίρετα αποτελέσματα, και αναμένεται να δούμε ακόμη πολλά.

Είναι διαθέσιμος να δουλέψει όπου του ζητηθεί αρκεί να υπηρετεί την ισότητα, την αξιοκρατία και το δίκαιο.

Σεμνός αγωνιστής ως υποψήφιος Βουλευτής με την υποστήριξη του Σύριζα το 2012 και το  2015, και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Μανώλη Γλυνού στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου.

Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και τιμά την υποχρέωση του προς τις νεότερες γενιές.

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Καραγιάννης Δημήτρης

Καραγιάννης Δημήτρης

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης
Χρήστου Καλλιόπη (Πόπη)

Χρήστου Καλλιόπη (Πόπη)

Περιφερειακή ενότητα Ρόδου- Τήλου- Σύμης- Χάλκης- Μεγίστης
Ηλιού Γιώργος

Ηλιού Γιώργος

Κέα- Κύθνος
Μαυρίκου Μαρία

Μαυρίκου Μαρία

Σύρου