Μπουργάνης Σωτήρης

Μπουργάνης Σωτήρης

Θήρας-Θηρασιάς-Ίου-Φολέγανδρου

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, φοίτησε στο 22ό  Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών και αποφοίτησε από το Γ.Λ. Παναιτωλίου.

Τελειώνοντας τη στρατιωτική του θητεία πήγε στην ΄Ιο, τόπο  καταγωγής του και κατόπιν στον Καναδά για εννέα χρόνια  όπου και σπούδασε ηλεκτρολογία στο Red River Community College στο Winnipeg.

Γυρνώντας ξανά στα πάτρια εδάφη, στην Ιο, θέλησε να προσφέρει στο μέρος που του έλειψε όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό. Συμμετείχε στα κοινά ως πρωτεργάτης της Δημιουργίας Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας όπουδιετελεσε Υπεύθυνος πρόληψης & αντιμετώπισης  φυσικών καταστροφών ολοκλήρου του νησιού (εκτός  οικισμού). Επίσης, διετέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου  Ιου «ΦΟΙΝΙΚΗ»,  μέλος του ΔΣ του  Αθλητικού Συλλόγου Ιου,  μέλος του Λιμενικού ΤαμείουΙου, Σικίνου, Φολεγάνδρου, Ανάφης, μέλος της ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Κυκλάδων ενώ εδώ και δέκα χρόνια, μέχρι και σήμερα, είναι μέλος στο  ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού –Γυμνασίου –Λυκείου. Από το 2017 είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ιητών και μέλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Πολιτικό μήνυμα

Η προσωπικότητα του Μανώλη Γλυνού, το όραμά του για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η επιτακτική ανάγκη να αλλάξει ρότα η πορεία των νησιών μας, με οδήγησαν στην απόφαση να ενώσω τις δυνάμεις μου με την Συμμαχία και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτό το κάλεσμα ευθύνης, για ένα καλύτερο αύριο δικό μας, των παιδιών μας και των νησιών μας

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Γεροντής Γιάννης

Γεροντής Γιάννης

Μήλου-Κίμωλος-Σέριφος-Σίφνος
Κανταρζής Νίκος

Κανταρζής Νίκος

Περιφερειακή ενότητα Κω- Νισύρου
Χρήστου Καλλιόπη (Πόπη)

Χρήστου Καλλιόπη (Πόπη)

Περιφερειακή ενότητα Ρόδου- Τήλου- Σύμης- Χάλκης- Μεγίστης
Πάπιτση Χρηστιάννα

Πάπιτση Χρηστιάννα

Σύρου