Παπαβασιλείου Τίνα

Παπαβασιλείου Τίνα

Περιφερειακή ενότητα Ρόδου- Τήλου- Σύμης- Χάλκης- Μεγίστης

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1982. Σπούδασα Αρχιτέκτονας Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης. Μιλώ άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Σήμερα, διδάσκω ελεύθερο, γραμμικό σχέδιο και αρχιτεκτονική σύνθεση στο οικοδιδασκαλείο «Σχέδιο Παπαβασιλείου» και διευθύνω τον εκπαιδευτικό όμιλο «Εκπαίδευση Παπαβασιλείου ΕΠΕ», εκπροσωπώντας την EΥΡΩΓΝΩΣΗ στο νησί της Ρόδου. Παράλληλα εξασκώ κανονικά το επάγγελμά μου ως ελεύθερη επαγγελματίας. Στο παρελθόν εργάστηκα ως αρχιτέκτονας στην Πολεοδομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με σύμβαση ορισμένου χρόνου, στην κατασκευαστική εταιρία «Νεοδομή», με έδρα την Θεσσαλονίκη, όπου επέβλεπα βιοκλιματικές κατασκευές και σε άλλα ιδιωτικά, τεχνικά γραφεία. Τέλος, παρείχα εθελοντικές υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα στην Ολλανδία, με αντικείμενο την Αρχιτεκτονική και Περιβαλλοντική Ψυχολογία.

Αγαπώ την ενασχόληση με τις τέχνες αλλά κυρίως με την φωτογραφία, την δημιουργική γραφή, την ζωγραφική και το βιομηχανικό σχέδιο. Αυτήν την περίοδο ασχολούμαι με τον σχεδιασμό επίπλων και την εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας. Αρθρογραφώ τακτικά, σχετικά με θέματα κοινωνικού χαρακτήρα που πηγάζουν από την καθημερινότητα. Τα άρθρα μου δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες balaoritoustreet.gr και dromoi.gr.

Πολιτικό μήνυμα

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά πηγάζει από την αγάπη μου και τον σεβασμό μου στην κληρονομιά της Δωδεκανήσου, την οποία κρατήσαμε στάσιμη όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μου είναι να αξιοποιήσουμε τα κληρονομημένα κτιριακά αποθέματα συλλογικά, για το κοινό καλό, με τον βέλτιστο τρόπο για το περιβάλλον.

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Παναγάκη Μαριαλένα

Παναγάκη Μαριαλένα

Πάρου
Κοντού Μαρουλία

Κοντού Μαρουλία

Πάρου
Κρικοπούλου Μαρία

Κρικοπούλου Μαρία

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης
Μαρίνη Εύη

Μαρίνη Εύη

Σύρου