Ραμπαούνης Βασίλης

Ραμπαούνης Βασίλης

Κω- Νισύρου

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1946 και από το 1981  ζω στο νησί της Κω.

Σπούδασα στη Φυσικομαθηματική Σχολή (Μαθηματικό Τμήμα) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το 1976 διορίστηκα καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, υπηρετώντας σε σχολεία της Αθήνας και της Κω. Επιπλέον παρακολούθησα πρόγραμμα διάρκειας 6 μηνών παιδαγωγικής επιμόρφωσης στο παιδαγωγικό τμήμα ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ.

Από το 1991 μέχρι το 2009, οπότε συνταξιοδοτήθηκα,   ήμουν διευθυντής στο ΤΕΛ Κω και στο 2ο ΓΕΛ Κω. Προώθησα καινοτόμες δράσεις (αναδιάταξη σχολικού χώρου, δημιουργία βιβλιοθήκης, κλειστού γυμναστηρίου, αθλητικών εγκαταστάσεων), ενώ είμαι συγγραφέας του βιβλίου "Θεωρία και Ασκήσεις Μαθηματικών για τη Β΄ Λυκείου", το οποίο διανεμήθηκε δωρεάν στους μαθητές του Λυκείου, όπου υπηρετούσα.

Συμμετείχα επί σειρά ετών στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κω,  καθώς και στην επιστημονική επιτροπή του Δήμου, με σκοπό την ανάλυση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας σε θέματα επιμόρφωσης, κατάρτισης και προσανατολισμού της στις σύγχρονες ανάγκες του τόπου.

Διετέλεσα μέλος του ΔΣ της Σκοπευτικής Ομοσπονδία Ελλάδας και  της Λέσχης 4x4 Κω.

Είμαι εκπαιδευτής αυτοδυτών της Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και προπονητής καταδύσεων της ΓΓΑ.

Ως πολύτεκνος (πατέρας 4 παιδιών) αγωνίστηκα μέσα από το ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Κω για τα προβλήματα και τις ανάγκες της πολύτεκνης οικογένειας.

Πολιτικό μήνυμα

Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική και να θέσω υποψηφιότητα στις περιφερειακές εκλογές με την παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με επικεφαλής τον συμπατριώτη μας Μανώλη Γλυνό, είναι γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ και θέλω να προσφέρω στον ευρύτερο τομέα της περιφέρειας σε θέματα Παιδείας που πάντα είχα τις γνώσεις, την υπομονή και επιμονή, την καθαρή σκέψη αλλά κυρίως το πάθος.

Ευελπιστώ να αποτελέσω μία συνιστώσα, γόνιμη, για ένα καλύτερο αύριο στην πολυνησιωτική Περιφέρειά μας.

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Παγώνη Αναστασία

Παγώνη Αναστασία

Κω- Νισύρου
Διακογεωργίου Κατερίνα

Διακογεωργίου Κατερίνα

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης
Μεγαλούδης Παναγιώτης

Μεγαλούδης Παναγιώτης

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης
Τοκούζης Παναγιώτης

Τοκούζης Παναγιώτης

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης