Σφυρίου Πρόδρομος

Σφυρίου Πρόδρομος

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης

Βιογραφικό

Ο Πρόδρομος Σφυρίου γεννήθηκε το 1976 στην Ρόδο.  Γιός του Μανώλη και της Τσαμπίκας Σφυρίου, το γένος Δράκου, με καταγωγή από την Χάλκη και τα Κοσκινού Ρόδου. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στην συνοικία του  Αγίου Νικολάου.

Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ρόδου και σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το 2000.

Την περίοδο 2000-2002 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός .  Από το 2003 και για τρία περίπου χρόνια, εργάστηκε ως ασκούμενος ορκωτός λογιστής στην ελεγκτική εταιρεία Σ.Ο.Λ.  Α.Ε. Την ίδια περίοδο ολοκλήρωσε την παρακολούθηση του διετούς κύκλου επιμόρφωσης του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Από το 2006 και μέχρι σήμερα εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών (νυν Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) ως Τελωνειακός Υπάλληλος.

Σε όλη του την διαδρομή έχει έντονο ενδιαφέρον για συλλογική δράση και προσφορά. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου (6η Ε.Τ.Υ.),  Πρόεδρος της ίδιας  Ένωσης την διετία 2016 – 2017 ενώ σήμερα κατέχει την θέση του Γενικού Γραμματέα. Επίσης έχει υπηρετήσει τον θεσμό του Οικονομικού Επιμελητηρίου όπου έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Είναι παντρεμένος με την Βίβιαν Κορομάντζου και έχουν δύο κόρες, την Μάιρα και την Μελίνα.

 

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Λαχανάς Γιάννης

Λαχανάς Γιάννης

Καρπάθου-Κάσου
Μαυρίκου Μαρία

Μαυρίκου Μαρία

Σύρου
Δοϊτσίδου Καλλιόπη

Δοϊτσίδου Καλλιόπη

Θήρας-Θηρασιάς-Ίου-Φολέγανδρου
Κασσιώτη Διονυσία

Κασσιώτη Διονυσία

Κω- Νισύρου