Τρίπης Νίκος

Τρίπης Νίκος

Περιφερειακή ενότητα Ρόδου- Τήλου- Σύμης- Χάλκης- Μεγίστης

Βιογραφικό

Ο Νίκος Τρίπης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1980.Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου με άριστα καισπούδασε Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Τουρισμού στο University of Surreyτης Μεγάλης Βρετανίας.

Είναι γιος του Γεωργίου Τρίπη, και της Ευαγγελίας (Λιλή), το γένος Χριστοφάκη. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Καβαλάκη και έχουν δύο παιδιά την Αναστασία και τον Γιώργο.

Συνεργάστηκε με Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης σαν Οικονομολόγος σε θέματα εφαρμογής και υλοποίησης χρηματοδοτούμενων Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Καταρτίσεως και παράλληλα ασχολήθηκε επαγγελματικά ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών, μελετών βιωσιμότητας και επενδυτικών προγραμμάτων επιχειρήσεων.

Εργάστηκε στην Τράπεζα Δωδεκανήσου στο τμήμα Χορηγήσεων, ενώ από το 2010 έως και σήμερα εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα στο τμήμα Επιχειρηματικής Πίστης.

Το 2010 εξελέγη σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Ρόδου με την παράταξη του τ. Δημάρχου Στάθη Κουσουρνά «Αλλάζουμε τη Ρόδο», οπότε και διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου.

Είναι Γραμματέας του Νομαρχιακού Παραρτήματος Δωδεκανήσου του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζα(Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.) και Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ν. Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής.

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Μαυρουδή Άννα

Μαυρουδή Άννα

Κέα- Κύθνος
Διακογεωργίου Κατερίνα

Διακογεωργίου Κατερίνα

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης
Μουτσάκης Νίκος

Μουτσάκης Νίκος

Ρόδου-Τήλου-Σύμης-Χάλκης-Μεγίστης
Βενιανάκης Χρήστος

Βενιανάκης Χρήστος

Θήρα-Θηρασιά-Ίος-Φολέγανδρος-Σίκινος- Ανάφη